• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 30 λεπτά
87

Για την πατατοσαλάτα

  • 500 γρ. πατάτες
  • 3 αυγά
  • 2 τεμάχιο/ια κρεμμυδάκια
  • 6 τεμάχιο/ια αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
  • Λίγο άνηθο
  • 1 κ.γ. δυόσμο
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Πλένουμε πρώτα τις πατάτες καλά και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

    Στραγγίζουμε και τις ξεφλουδίζουμε.

    Τις βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ όπως είναι ζεστές και τις σπάμε με ένα πιρούνι.

    Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

    Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε προσεκτικά.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται