• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 3 λεπτά
Βαθμολογήστε
  • 2 μεγαλες πίτες για σουβλάκι
  • 2 κ.σ τυρί κρέμα
  • 2 κ.σ μουστάρδα
  • 6 φέτες σαλάμι
  • 4 φέτες τυρί για τοστ
  • 2 φέτες ντομάτα
  • 2 φύλλα μαρούλι
  • λίγο τριμμένο τυρί που λιώνει

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί

    Καυτή την πασπαλίζουμε με τυρί

    Σκεπαστή Πίτα

    Ανοίγουμε τις πίτες στον πάγκο.

    Στην μια αλείφουμε το τυρί κρέμα και στην άλλη που θα είναι το σκέπασμα αλείφουμε τη μουστάρδα.

    Βάζουμε πάνω στην πίτα τις 2 φέτες τυρί, το μαρούλι, την ντομάτα, το σαλάμι και καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυρί.

    Σκεπάζουμε με την δεύτερη πίτα.

    Βάζουμε την πίτα στην τοστιέρα και ψήνουμε για λίγα λεπτά να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η πίτα.

    Μόλις τη βγάζουμε καυτή, πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.

    Κόβουμε την σκεπαστή στα 4 και σερβίρουμε με σαλάτα.

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται

    Καλώς ήλθατε στο νέο Argiro.gr

    Εγκατάσταση
    ×