Εκτέλεση
Ξεκινάμε, ανοίγοντας σε αλευρωμένη επιφάνεια, τη ζύμη σε φύλλο ή την απλώνουμε με τα δάχτυλα.
Τη στρώνουμε σε λαμαρίνα πασπαλισμένη με λίγο αλεύρι.
Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας αφήνοντας κενό γύρω γύρω 1 εκ.
Πασπαλίζουμε με τα τυριά.
Σκορπίζουμε το ψιλοκομμένο μπέικον και σπάμε τα αυγά (όπως αυγά μάτια) πάνω στην πίτσα.
Αλατίζουμε ελαφρά και τρίβουμε πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις και ψήνουμε την πίτσα για περίπου 15΄-20΄, τα 15΄ στην τελευταία σχάρα, μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να κάνουν σώμα (να σφίξουν) τα αυγά.