Για τη πίτσα σοκολάτας
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220ºC .
Aν έχουμε πέτρα ψησίματος, την ακουμπάμε κάτω-κάτω στο φούρνο να πυρώνει.
Αλλιώς, αναποδογυρίζουμε το ταψί της κουζίνας για να πυρώνει καλά.
Πασπαλίζουμε με αλεύρι το ξύλο κοπής.
Βάζουμε ένα φύλλο ζύμης για πίτσα.
Αν τη θέλουμε λεπτή, την ανοίγουμε με τον πλάστη.
Με τα δάχτυλα κάνουμε βαθουλώματα σε όλη την επιφάνεια και την αλείφουμε με βούτυρο.
Ψήνουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά, ανάλογα με το πάχος της ζύμης, μέχρι να ροδίσει.
Αφού ψηθεί, την αλείφουμε με τη πραλίνα κάνοντας γρήγορες κινήσεις σε όλη την επιφάνεια, πασπαλίζουμε με τις σοκολάτες και τα φουντούκια και ψήνουμε για 1 με 2 λεπτά, μέχρι να λιώσουν οι σοκολάτες.
Κόβουμε στα 4 κάθε πίτσα και σερβίρουμε αμέσως.
Μμυστικά
Το μυστικό για την πίτσα σοκολάτας για παιδικό πάρτι
Πριν στρώσουμε την πίτσα στο ξύλο κοπής, το πασπαλίζουμε με αλεύρι για να μεταφέρεται εύκολα στην πυρωμένη πλάκα, χωρίς να διαλύεται.