Πίτσα πεπερόνι

Υλικά

Για τη πίτσα πεπερόνι

  • 1/2 δόση ζύμη για πίτσα
  • 1 φλ. σάλτσα ντομάτας
  • 12 φέτ. πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)
  • 125 γρ. μοτσαρέλα
  • 150 γρ. έμενταλ τριμμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη

Για τη πίτσα πεπερόνι

Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε στην αλευρωμένη λαμαρίνα.

Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας.

Στρώνουμε επάνω φέτες μοτσαρέλα.

Πασπαλίζουμε με το έμενταλ.

Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και πιπεριά.

Ψήνουμε στους 230°C στις αντιστάσεις, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 15 με 20 λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.

https://www.argiro.gr/recipe/pitsame-zampon-kai-peperoni/