Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΣΑΛΑΤΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΣΑΛΑΤΑ
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε να φτιάξουμε το πλιγούρι σαλάτα, βάζοντάς το σε ένα μπολ και καλύπτοντάς το με βραστό νερό (ίσα να το σκεπάσει).
- Βάζουμε καπάκι και το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 15 λεπτά, για να μαλακώσει και είναι τέλεια η πλιγούρι σαλάτα.
- Το αφρατεύουμε ανακατεύοντάς το με πιρούνι.
- Βάζουμε σε ένα άλλο μπολ το μαϊντανό, το δυόσμο, τον κόλιανδρο, το κράνμπερι, το ρόδι, το φιστίκι, το χυμό, το λάδι, και το πλιγούρι.
- Αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά. Ελέγχουμε την οξύτητα και το αλάτι.
- Μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε και χυμό λεμόνι.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ