Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φύλλα της σαλάτας πολύ καλά.
- Καθαρίζουμε εξωτερικά το ροζ γκρέιπφρουτ και αφαιρούμε φλούδα και μεμβράνη.
- Με κοφτερό μαχαίρι διαχωρίζουμε τα φιλέτα του φρούτου.
- Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κομμάτια.
- Σε ένα μπολ σαλάτας βάλουμε τα στεγνά φύλλα σαλάτας, τα φιλέτα γκρέιπ φρουτ, το ρόδι, το αβοκάντο και τον κολοκυθόσπορο.
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
- Για το ντρέσινγκ ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και περιχύνουμε τη σαλάτα τελευταία στιγμή.
- Ανακατεύουμε τα λαχανικά να πάει παντού το ντρέσινγκ.
- Σερβίρουμε αμέσως.