Για την πρασοσελινόριζα
Καθαρίζουμε τη σελινόριζα και την κόβουμε σε κυδωνάτα κομμάτια.
Ζεματάμε τα πράσα για 2-3΄ σε νερό που βράζει και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο προσθέτουμε την σελινόριζα και την ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6΄, να μοσχομυρίσει.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τα ζεματισμένα πράσα και το σέλερι.
Πασπαλίζουμε με το πιπέρι (βάλτε αρκετό να κοκκινίσει σχεδόν το φαγητό) και αλατίζουμε.
Προσθέτουμε στο φαγητό 2 φλ. ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει για 30΄ μέχρι να πιει τα υγρά του.
Τα λαχανικά πρέπει να στεγνώσουν τελειώς στη κατσαρόλα.
Τα αδειάζουμε σε μεγάλο πυρίμαχο σκεύος σε μία στρώση, και πασπαλίζουμε με το αλεύρι την επιφάνειά του.
Το ψήνουμε στους 200°C, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, μέχρι να ροδίσει το αλεύρι για 10-15΄.