Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε το κρέας για το σουβλάκι σε πυρίμαχο σκεύος.
- Το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι, το γιαούρτι και το σκόρδο.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να μαριναριστεί.
- Καθαρίζουμε τα κοτσάνια από τα κλαδιά δεντρολίβανου και τα λειαίνουμε, αφήνοντας στην άκρη τους μια φουντίτσα για έξτρα άρωμα και εμφάνιση.
- Περνάμε εναλλάξ το κρέας και τα λαχανικά, φτιάχνοντας 10 χορταστικά σουβλάκια.
- Ψήνουμε στη σχάρα για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά ή σε γκριλιέρα, μέχρι το υγρό που θα βγαίνει από το κρέας να είναι διάφανο.
- Σερβίρουμε τα ψαρονέφρι-σουβλάκια με σαλάτα ταμπουλέ και, αν θέλουμε, με τις δικές μας σπιτικές πίτες για ένα πλήρες και απολαυστικό γεύμα.









