Ψαρονέφρι σουβλάκι µε λαχανικά

Ψαρονέφρι σουβλάκι με λαχανικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Γρήγορο, νόστιμο, ελαφρύ, χορταστικό, αλλά και πρωτότυπο στην παρουσίασή του σουβλάκι, αφού αντί για καλαμάκι θα περάσουμε το κρέας στο κλαδί του δεντρολίβανου. Σερβίρουμε με σαλάτα ταμπουλέ.

15 λεπτά

10 λεπτά

ψαρονέφρι σουβλάκι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε το κρέας για το σουβλάκι σε πυρίμαχο σκεύος.
  2. Το αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι με το γιαούρτι και το σκόρδο.
  3. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο να μαριναριστούν.

ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΑΚΙ" ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

  1. Καθαρίζουμε το κοτσάνι από το δεντρολίβανο και το λειαίνουμε.
  2. Αφήνουμε πάνω πάνω μια φούντα δεντρολίβανο.
  3. Περνάμε εναλλάξ το κρέας με πολλά λαχανικά φτιάχνοντας 10 χορταστικά σουβλάκια.
  4. Τα ψήνουμε στη σχάρα περίπου 4΄-5΄ από κάθε πλευρά ή τα ψήνουμε σε γκριλιέρα μέχρι το υγρό που θα βγαίνει να είναι διάφανο.
  5. Μπορείτε να το συνοδέψετε το ψαρονέφρι σουβλάκι µε λαχανικά  με τις δικές σας σπιτικές πιτες για σουβλάκι!
Απόρρητο