Ψαρονέφρι σουβλάκι µε λαχανικά

Γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό ψαρονέφρι-σουβλάκι, όχι με καλαμάκι αλλά περασμένο σε αρωματικό κλαδί δεντρολίβανου! Σερβίρεται ιδανικά με δροσερή σαλάτα ταμπουλέ.

Εύκολη
0:25

10 τεμάχια

15 λεπτά

10 λεπτά

ψαρονεφρι σουβλακι

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε το κρέας για το σουβλάκι σε πυρίμαχο σκεύος.
  2. Το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι, το γιαούρτι και το σκόρδο.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να μαριναριστεί.
  4. Καθαρίζουμε τα κοτσάνια από τα κλαδιά δεντρολίβανου και τα λειαίνουμε, αφήνοντας στην άκρη τους μια φουντίτσα για έξτρα άρωμα και εμφάνιση.
  5. Περνάμε εναλλάξ το κρέας και τα λαχανικά, φτιάχνοντας 10 χορταστικά σουβλάκια.
  6. Ψήνουμε στη σχάρα για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά ή σε γκριλιέρα, μέχρι το υγρό που θα βγαίνει από το κρέας να είναι διάφανο.
  7. Σερβίρουμε τα ψαρονέφρι-σουβλάκια με σαλάτα ταμπουλέ και, αν θέλουμε, με τις δικές μας σπιτικές πίτες για ένα πλήρες και απολαυστικό γεύμα.
Απόρρητο