Για τη βάση
Ξεπαγώνουμε πρώτα τη ζύμη για πίτσα.
Πασπαλίζουμε λίγο αλεύρι στον πάγκο εργασίας.
Ακουμπάμε την πίτσα.
Πασπαλίζουμε με το τυρί.
Πιέζουμε με τον πλάστη να ανοίξει η διάμετρος του φύλλου.
Την βάζουμε σε ταρτιέρα μακρόστενη.
Φροντίζουμε να ντύσουμε και τα πλαϊνά.
Ακουμπάμε μεμβράνη ή λαδόκολλα πάνω στην ζύμη.
Γεμίζουμε με βαρίδια μέχρι πάνω.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC η αέρα για 10′.
Αφαιρούμε τα βαρίδια και το χαρτί ψησίματος.
Χαμηλώνουμε τον φούρνο στους 150-160ºC.
Για τη γέμιση
Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο μπέικον.
Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Ρίχνουμε στο καυτό τηγάνι 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια να πιουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και αφήνουμε να μαραθεί.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.
Βάζουμε τα υλικά πάνω στο μισοψημένο φύλλο-βάση.
Πασπαλίζουμε το τυρί.
Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα και περιχύνουμε τα υλικά.
Ακουμπάμε τα σπαράγγια στην επιφάνεια και ψήνουμε για 35′ περίπου να σταθεροποιηθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει για λίγο και κόβουμε σε κομμάτια.
Όσο τα υλικά είναι ακόμα υγρά στην βάση ζύμης δεν κουνάμε καθόλου το σκεύος.