Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Εκτέλεση
- Κόβουμε πρώτα τις μελιτζάνες σε φέτες πάχους 0,5 εκ., τις αραδιάζουμε σε δύο ταψιά και τις ψήνουμε για 15΄ περίπου στους 200°C.
- Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε για 15΄.
- Επίσης, βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και ζυμώνουμε.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε μέσα στην κάθε φέτα μελιτζάνας.
- Αφού τα έχουμε τυλίξει όλα τα αραδιάζουμε μέσα σε ένα ταψί το ένα κοντά κοντά στο άλλο.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα και ψήνουμε για 30΄.
- Τα σερβίρουμε με γιαούρτι.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ