Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΙΤΣΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΙΤΣΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΙΤΣΑΣ
- Βάζοντας όλα τα υλικά της σάλτσας σε μια κατσαρόλα.
- Βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά.
- Δοκιμάζουμε το αλάτι και το πιπέρι και αν χρειάζεται προσθέτουμε κι άλλο.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα ψιλοκομμένα λουκάνικα και τα σιγοψήνουμε, πατώντας τα με την κουτάλα, να διαλυθούν, για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και τα ψήνουμε μέχρι να πιούν όλα τα υγρά τους, για περίπου 5 λεπτά. Τα κρατάμε στην άκρη σε ένα μπολ.
- Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά μία αραβική πίτα.
- Την αλείφουμε με 2-3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, πασπαλίζουμε με το 1/4 των τυριών και από πάνω κάνουμε μία στρώση με το 1/4 του μείγματος λουκάνικα-μανιτάρια.
- Όταν λιώσουν τα τυριά μεταφέρουμε προσεκτικά την πίτα σε ξύλο κοπής και τη γυρίζουμε σε σφιχτό ρολό.
- Την αφήνουμε να σταθεί 1-2΄ με την ένωση προς τα κάτω και στη συνέχεια την κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Τις αραδιάζουμε σε πιατέλα και συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο με τις υπόλοιπες πίτες.