Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τα φύλλα της σαλάτας, το μαρούλι και τη ρόκα.
Τα στραγγίζουμε και στη συνέχεια τα κρατάμε στο σουρωτήρι να στεγνώσουν.
Χρησιμοποιούμε τόνο κονσέρβα, κατά προτίμηση σε λάδι.
Τον αφήνουμε σε σουρωτήρι να φύγουν τα πολλά υγρά του.
Για τη σως
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σως σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με σύρμα ή πιρούνι, να πυκνώσουν.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Χοντροκόβουμε τα λαχανικά μέσα σε σαλατιέρα με ένα μαχαίρι.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τον τόνο.
Περιχύνουμε με τη σως και ανακατεύουμε πολύ καλά τη σαλάτα πριν σερβίρουμε.