Σαλάτα Iceberg με μήλο και blue cheese

Iceberg σαλάτα με μήλο, καρότο, σταφίδες και ντρέσινγκ μπλε τυριού. Πλούσια, δροσερή και τραγανή.

Εύκολη
0:10

4 μερίδες

10 λεπτά

iceberg σαλάτα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ BLUE CHEESE DRESSING

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ BLUE CHEESE DRESSING

Εκτέλεση

ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

  1. Θρυμματίζουμε το μπλε τυρί σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα λιώνουμε με πιρούνι ή τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ, για πιο βελούδινη υφή.
  3. Αφήνουμε το ντρέσινγκ στο ψυγείο να παγώσει.

ΣΑΛΑΤΑ

  1. Κόβουμε το iceberg σε μεγάλες, τραγανές μπουκιές και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Προσθέτουμε το μήλο, κομμένο σε λεπτές φέτες, το καρότο χοντροτριμμένο και τις σταφίδες.
  3. Περιχύνουμε με το μισό ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.
  4. Στήνουμε τη σαλάτα σε πιατέλα, προσθέτουμε το υπόλοιπο ντρέσινγκ και πασπαλίζουμε με καρύδια και λίγα ακόμα τρίμματα μπλε τυριού.
Απόρρητο