Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε κατά μήκος με μαντολίνο σε λεπτές, φαρδιές λωρίδες, σαν παπαρδέλες.
- Σε μια σαλατιέρα βάζουμε την πράσινη λόλα, την κόκκινη λόλα και τη ρόκα σε μεγάλα κομμάτια. Προσθέτουμε τα φύλλα από το baby σπανάκι.
- Τοποθετούμε το παντζάρι σε φέτες και τις λωρίδες καρότου, και πασπαλίζουμε με το ρόδι και τα φιλέ αμυγδάλου.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.









