Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟΖΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε κατά μήκος σε μαντολίνο, δηλαδή σε λεπτές και φαρδιές λωρίδες, σαν παπαρδέλες.
- Σε μια σαλατιέρα, βάζουμε την πράσινη λόλα, την κόκκινη λόλα και τη ρόκα σε μεγάλα κομμάτια.
- Προσθέτουμε τα φύλλα από το baby σπανάκι.
- Βάζουμε το παντζάρι σε φέτες, τις λωρίδες καρότο και πασπαλίζουμε με το ρόδι και το φιλέ αμυγδάλου. Αν προβληματίζεστε για το πώς θα καθαρίσετε το ρόδι, ρίξτε μια ματιά εδώ.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ