• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 5 λεπτά
43

Για τη σαλάτα με κόκκινα φρούτα

  • 1 πράσινη σαλάτα
  • 1 λόλα κόκκινη
  • 1 λόλα πράσινη
  • Λίγα φύλλα iceberg
  • 150 γρ. ανάμεικτα φρούτα δάσους
  • 1/2 ρόδι καθαρισμένο
  • 1 φέτ. κατσικίσιο τυρί (ταλαγάνι ή μανούρι ψητό)

Για το dressing με ρόδι

  • 4 κ.σ. φρέσκο χυμό ρόδι
  • 2 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Σαλάτα με κόκκινα φρούτα

    Για τη σαλάτα με κόκκινα φρούτα, πλένουμε πρώτα και στεγνώνουμε πολύ καλά τα λαχανικά.

    Τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια με τα χέρια.

    Τα ανακατεύουμε σε μία σαλατιέρα.

    Προσθέτουμε τα φρούτα, προσθέτουμε το ψητό τυρί.

    Χτυπάμε όλα τα υλικά του dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα τελευταία στιγμή.

    Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

    H σαλάτα με κόκκινα φρούτα του δάσους είναι ιδανική γαρνιτούρα για ένα γιορτινό τραπέζι, όπως και η παρακάτω υπέροχη συνταγή:

    Ποια σαλάτα εσείς προτιμάτε;

    Οδηγός Μαγειρικής

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται