Για το ντρέσινγκ
Για να φτιάξουμε το ντρέσινγκ της σαλάτας με τις φράουλες και τα φρούτα του δάσους,
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φρούτα.
Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τις φράουλες και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Βάζουμε τις φράουλες και τα φρούτα του δάσους στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε το μέλι, το βαλσαμικό, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και χτυπάμε για 30” μέχρι να γίνουν μια λεία και ρευστή κρύα σάλτσα.
Για την σαλάτα
Βάζουμε τη σαλάτα με τα τρυφερά μαρουλάκια σε ένα μεγάλο μπολ.
Κόβουμε κομμάτια το παστέλι και το ρίχνουμε πάνω στη σαλάτα.
Προσθέτουμε στη σαλάτα με το παστέλι, και τα κόκκινα φρούτα, φράουλες σε κομμάτια και φρούτα δάσους.
Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε τη σαλάτα.
Σερβίρουμε αμέσως την σαλάτα με λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου.