Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Βάζουμε την σαλάτα πανδαισία με τα ανάμεικτα φύλλα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Κόβουμε το ροδάκινο σε λεπτές φέτες πάνω στα λαχανικά φροντίζοντας όλος ο χυμός του φρούτου να πέσει πάνω στη σαλάτα
- Κόβουμε τα βερίκοκα σε λεπτές φέτες και προσθέτουμε τα κεράσια.
- Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι.
- Πασπαλίζουμε ελάχιστο αλάτι.
- Ανακατεύουμε την σαλάτα.
- Σερβίρουμε στα πιάτα με λίγο τυρί κρέμα.
- Πασπαλίζουμε με φύτρες και βρώσιμα λουλούδια.
Tips
- Διαλέξτε ζουμερό ροδάκινο ώστε να αξιοποιήσετε τον χυμό του στο ντρεσινγκ της σαλάτας.