Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙ-ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙ-ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
 - Προσθέτουμε την κολοκύθα και το θυμάρι.
 - Αλατίζουμε και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρά η κολοκύθα. Την αφήνουμε να κρυώσει.
 - Σε μια πιατέλα, βάζουμε τα φύλλα από το baby σπανάκι, τα bαby leaves, τα καρότα, το ξινόμηλο, τα κράνμπερις, το αβοκάντο και τα φύλλα μαϊντανού.
 - Από πάνω τοποθετούμε την κρύα πλέον κολοκύθα.
 - Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια.
 - Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
 - Ανακατεύουμε κι αμέσως σερβίρουμε.
 









