Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙ-ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΜΕΛΙ-ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε την κολοκύθα και το θυμάρι.
- Αλατίζουμε και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρά η κολοκύθα. Την αφήνουμε να κρυώσει.
- Σε μια πιατέλα, βάζουμε τα φύλλα από το baby σπανάκι, τα bαby leaves, τα καρότα, το ξινόμηλο, τα κράνμπερις, το αβοκάντο και τα φύλλα μαϊντανού.
- Από πάνω τοποθετούμε την κρύα πλέον κολοκύθα.
- Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε κι αμέσως σερβίρουμε.