• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
67
  • 250 γρ. πενες
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 μικρό αγγούρι
  • 5-6 ντοματίνια
  • 150 γρ. τριμμένα τυριά ανάμεικτα
  • 100 γρ. παριζάκι κομμένο σε καρέ
  • 50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • Λίγα φύλλα βασιλικού ή δυόσμου

Για την σάλτσα

  • 1 κ.σ. απαλή μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μαγιονεζα
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 2 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι
  • 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτελεση

    Η σαλτσα

    Βαζουμε σε ενα μικρο μπολ τη μαγιονεζα τη μουσταρδα το μελι το βαλσαμικο ξυδι το ελαιολαδο και λιγο αλατι

    Τα χτυπαμε με συρμα να ενωθουν.

    Τα ζυμαρικα

    Βράζουμε πρώτα τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.

    Τα σουρώνουμε και τα βρέχουμε με κρύο νερό, τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε σε μπολ.

    Σαλατα μας

    Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με τη σαλτσα.

    Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

     

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται