Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Για την αρνίσια συκωταριά λαδορίγανη, ρίχνουμε πρώτα σε μία κατσαρόλα το λάδι και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τσιγαρίζουμε ελαφρά.
- Προσθέτουμε τη συκωταριά κομμένη σε μικρά κομμάτια.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 κ.γλ. δεντρολίβανο.
- Ρίχνουμε το κονιάκ, το χυμό ενός λεμονιού που έχουμε ανακατέψει με 1 κ.γλ. μουστάρδα και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Η συνταγή είναι της Ελευθερίας Μπαρμπαρίγου.