Υλικά
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- Απλώνουμε πρώτα τη ζύμη σε ταρτιέρα με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 23 εκ.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 οC στις αντιστάσεις.
- Χτυπάμε τα αυγά, τους κρόκους και τη ζάχαρη με μίξερ χειρός να ασπρίσουν και να αφρατέψουν σαν κρέμα.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τη λιωμένη χλιαρή σοκολάτα τη βανίλια και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί η κρέμα σοκολάτας.
- Γεμίζουμε την ταρτιέρα με το μείγμα σοκολάτας.
- Ψήνουμε την τάρτα για περίπου 30΄ μέχρι να στέκεται η κρέμα.
- Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν τη σερβίρουμε.
- Γαρνίρουμε την τάρτα με φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα.
- Πασπαλίζουμε με άχνη ή κακάο.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΝΤΑΣΤΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ