Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε το ανθότυρο με πιρούνι και προσθέτουμε κατά βούληση αλάτι, πιπέρι, τα χτυπημένα αυγά και το δυόσμο.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά με μία σπάτουλα ή με το χέρι.
- Λίγο λίγο προσθέτουμε στο μπολ με τα ανακατεμένα υλικά κουταλιές αλεύρι μέχρι το μείγμα να πλάθεται σε κεφτεδάκια και να μην κολλάει στο χέρι.
- Δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε (πλακέ ή στρογγυλό).
- Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα και αραδιάζουμε τους τυροκεφτέδες.
- Στη συνέχεια, τους αλείφουμε χρησιμοποιώντας πινέλο με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς C, στις αντιστάσεις, για 20΄, μέχρι να ροδίσουν.
- Απολαύστε τους όσο είναι ακόμα ζεστοί και συνοδέψτε τους με σάλτσα ντομάτας ή με ντιπ γιαουρτιού.