Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ BBQ SAUCE
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ BBQ SAUCE
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
- Βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας για τα χοιρινά παϊδάκια σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και αλείφουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές.
- Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο από 1 έως 4 ώρες.
- Ανάβουμε το φούρνο στον αέρα στους 200 ºC. Βάζουμε σχάρα μέσα σε ταψί και τοποθετούμε το κρέας έτσι ώστε να είναι το κρέας από πάνω και τα κόκκαλα από κάτω.
- Ψήνουμε για 10 λεπτά, αλείφουμε με τη bbq σως, συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10λεπτά και αλείφουμε ξανά.
- Στο τέλος ανάβουμε το grill για 2-3 λεπτά για να καραμελώσει η επιφάνεια.
ΓΙΑ ΤΗ BBQ SAUCE
- Βάζουμε το κρεμμύδι στο λάδι για 4-5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο ή όλοκληρο και το αφήνουμε για 1 λεπτό στο λάδι, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά να πυκνώσει η σάλτσα.
- Τη διατηρούμε σε αποστειρωμένα βάζα
- Σερβίρουμε με λεμονάτη πατατοσαλάτα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ