Υλικά
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Υλικά
Εκτέλεση
- Αφήνουμε όλα τα τυριά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
- Τα τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ και αναδεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα και τα ολόκληρα φυστίκια Αιγίνης.
- Ρίχνουμε το ζεστό λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε ώστε να ενωθούν καλά τα υλικά.
- Σε στρογγυλό μπολ απλώνουμε ένα βρεγμένο κομμάτι τουλπάνι και αδειάζουμε μέσα το μείγμα τυριού. Κλείνουμε το τουλπάνι δένοντάς το καλά.
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2–3 ώρες να παγώσει.
- Αφαιρούμε το τουλπάνι και σχηματίζουμε με τα χέρια μια στρογγυλή μπάλα τυριού.
- Κυλάμε την μπάλα σε σπόρους ροδιού ώστε να ντυθεί ολόγυρα.
- Τοποθετούμε τη μπάλα σε ξύλο κοπής επενδεδυμένο με πράσινα φύλλα σαλάτας και γαρνίρουμε με κρακεράκια.









