Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις χυλοπίτες 3 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία και τις σουρώνουμε.
- Zεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο, τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Έπειτα προσθέτουμε το ροκφόρ τις μισοβρασμένες χυλοπίτες και το ζωμό.
- Αλατίζουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
- Σερβίρουμε αμέσως.