Για τα νηστίσιμα brownies
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα στο μπλέντερ ή στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες και τα πολτοποιούμε.
Σε μικρό σκεύος ή μπολ στρώνουμε λαδόκολλα.
Αδειάζουμε το μείγμα, ισιώνουμε την επιφάνεια και το παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι να σφίξει.
Αφού παγώσει το γλυκό το βγάζουμε στον πάγκο εργασίας.
Αναποδογυρίζουμε το παγωμένο γλυκό, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και το κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς.
Πασπαλίζουμε με τρίμμα σοκολάτας. αν έχετε καραμελόχαρτα βάλτε τις μπουκιές brownies μια-μια σε χαρτάκια και διατηρήστε τα στο ψυγείο να είναι πάντα δροσερά.
Αφήνουμε λίγο να ξεπαγώσουν κάθε φορά που θέλουμε σερβίρουμε.
Τα brownies μπορούν να διατηρηθούν και στην κατάψυξή σας καλυμμένα πολύ καλά σε σκεύος για πολλές εβδομάδες