Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πρώτα διαλύουµε το ζελέ κεράσι στο βραστό νερό και ανακατεύουµε καλά να λιώσει.
- Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε καλά.
- Το παγώνουµε στο ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.
- Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ.
- Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
- Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα.
- Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια.
- Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.