Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια για burger και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Μοιράζουμε σε 4 μέρη και φτιάχνουμε 4 μπιφτέκια για burger.
Βάζουμε τα μπιφτέκια σε σχάρα και από κάτω βάζουμε ταψάκι. Τοποθετούμε στην πάνω σχάρα του φούρνου, κοντά στο γκριλ.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκριλ για 5′-7′ κάθε πλευρά, ανάλογα πως το θέλουμε ψημένο. Όσο πιο πολύ τα ψήνουμε τόσο πιο πολύ τα στεγνώνουμε.
Το ιδανικό ψήσιμο είναι όταν τα ζουμιά του μπιφτεκιού είναι διάφανα.
Βάζουμε στο κάθε μπιφτέκι από μια φέτα τυρί. Ψήνουμε για 1′ στο γκριλ, ώσπου να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και βάζουμε όποια γαρνιτούρα θέλουμε ή και όλες μαζί και βάζουμε επάνω τα ψημένα μπιφτέκια με το λιωμένο τυρί. Δείτε εδώ τη συνταγή μου για να φτιάξετε με τα χεράκια σας τα πιο αφράτα ψωμάκια για burger.
Αν θέλετε μπορείτε να ψήσετε για 2′ και τα ψωμάκια στο γκριλ ή στην τοστιέρα.
Μπορείτε να συνοδεύσετε μοναδικά το burger σας με τραγανές τηγανητές πατάτες, κέτσαπ, μαγιονέζα και φανταστική σαλάτα coleslaw.