Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ CUPCAKES ΒΑΝΙΛΙΑ
Εξοπλισμός
Κόσκινο
Μίξερ με κάδο
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ CUPCAKES ΒΑΝΙΛΙΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 160°C, στον αέρα.
 - Βάζουμε στα ταψιά για cupcakes (12 θήκες το καθένα) τις χάρτινες θήκες.
 - Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο και το χτυπάμε για 3-4 λεπτά.
 - Προσθέτουμε τη ζάχαρη βροχηδόν και χτυπάμε το μίγμα στο μίξερ για 3-4 λεπτά, να μαλακώσει.
 - Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, πρέπει να τα απορροφάει το μίγμα πριν ρίξουμε το επόμενο.
 - Ρίχνουμε τη βανίλια.
 - Κοσκινίζουμε με κόσκινο τα αλεύρια και εναλλάξ προσθέτουμε αλεύρι και γάλα.
 - Ισομοιράζουμε στις θήκες το μίγμα, γεμίζοντας κατά τα 3/4.
 - Ψήνουμε για 20-23 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο. Δεν πρέπει να τα παραψήσουμε, πρέπει να έχουν υγρασία.
 - Είναι έτοιμα όταν πιέζουμε ελαφρά την κορυφή και αυτή επανέρχεται.
 - Τα αφήνουμε 5 λεπτά να σταθούν στη φόρμα και τα βγάζουμε σε σχάρα να κρυώσουν.
 - Τα κόβουμε στη μέση (καπάκι), τα γεμίζουμε με βουτυροκρέμα της αρεσκείας μας ή και με πολλά διαφορετικά χρώματα, βάζουμε το καπάκι και καλύπτουμε ολόκληρο.
 









