Εκτελεση
Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 160°C, στον αέρα.
Στρώνουμε με τις χαρτινες θήκες δύο μικρά ταψιά με 12 θήκες το καθένα.
Το μιγμα
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο και το χτυπάμε για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη βροχηδόν και χτυπάμε το μίγμα στο μίξερ για 3-4 λεπτά, να μαλακωσει.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Πρέπει να τα απορροφάει το μίγμα πριν ρίξουμε το επόμενο.
Ρίχνουμε τη βανίλια.
Κοσκινίζουμε με κόσκινο τα αλεύρια και εναλλάξ προσθέτουμε αλεύρι και γάλα.
Ισομοιράζουμε στις θήκες το μίγμα, γεμίζοντας κατά τα 3/4.
Ψησιμο-χρονος
Ψήνουμε για 20-23 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο. Δεν πρέπει να τα παραψήσουμε, πρέπει να έχουν υγρασία.
Είναι έτοιμα όταν πιέζουμε ελαφρά την κορυφή και αυτή επανέρχεται.
Τα αφήνουμε 5 λεπτά να σταθούν στη φόρμα και τα βγάζουμε σε σχάρα να κρυώσουν.
Τα κόβουμε στη μέση (καπάκι), τα γεμίζουμε με βουτυροκρέμα της αρεσκείας μας ή και με πολλά διαφορετικά χρώματα, βάζουμε το καπάκι και καλύπτουμε ολόκληρο.