Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ρίγανη.
- Κόβουμε το σκόρδο κατά μήκος και αλείφουμε με την κομμένη πλευρά τις φέτες της μπαγκέτας.
- Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ένα πινέλο και τις αλείφουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο.
- Αραδιάζουμε τις φέτες σε ταψί και τις ψήνουμε για 10-15΄ στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν.
- Αφαιρούμε τους σπόρους από τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε σε μπολ.
- Κόβουμε κατά μήκος το αγγούρι, αφαιρούμε τους σπόρους, το κόβουμε σε μικρά καρέ και το ρίχνουμε στο μπολ.
- Προσθέτουμε τη φέτα, τις ελιές και το ξίδι.
- Ανακατεύουμε (αν θέλουμε αλατίζουμε κιόλας) και βάζουμε από μια κουταλιά σε κάθε φρυγανισμένη φέτα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ