Πίσω

Λουκουμάδες: Οι 5 top συνταγές

Ο λουκουμάς

Δεν θα μπορούσα παρά να μοιραστώ μαζί σας τις συνταγές μου για μοναδικούς λουκουμάδες, που θα λατρέψετε όλοι.

Εύκολα γρήγορα και οικονομικά, με μια απλή ζύμη, σκορπάς την απόλαυση στους γύρω σου. Δε θυμάμαι να έχω γνωρίσει άνθρωπο που να μην τρελαίνεται για λουκουμάδες κάθε είδους: με μέλι, γεμιστούς και τραγανούς, λουκουμάδες ντόνατς, νηστίσιμους. Είναι το εύκολο και πολύ οικονομικό γλυκό, που γίνεται μόνο με 5 λεπτά προετοιμασία. Προσέξτε τι αλεύρι θα χρησιμοποιήσετε. Οι λουκουμάδες γίνονται με σκληρό αλεύρι πλούσιο σε γλουτένη, ή για όλες τις χρήσεις, όχι με φαρίνα.

Συγκέντρωσα για εσάς διαφορετικές συνταγές, για όλα  τα γούστα, η μια συνταγή ωραιότερη από την άλλη! Βάλτε τις στο πρόγραμμα και φτιάξτε κάθε βδομάδα και διαφορετικούς λουκουμάδες. Θα βρείτε και λουκουμάδες που θα τους φτιάξετε ακόμα και χωρίς ζάχαρη!
Κάντε τους γύρω σας να σας βλέπουν και να γλείφουν τα δάχτυλα τους.
Για αυτόν που μαγειρεύει δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να δίνει χαρά με αυτό που δημιουργεί.

Πώς θα ξεκινήσουμε; Με τη βασική συνταγή….

Τραγανοί και ζεστοί λουκουμάδες με μέλι, μπόλικη κανέλα και καβουρντισμένο σουσάμι για το γαρνίρισμα. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Λουκουμάδες της γιαγιάς

Λουκουμάδες της τεμπέλας

Τραγανοί και νηστίσιμοι, αυτοί οι λουκουμάδες με σιρόπι, θα σας πάρουν το μυαλό! Είναι λεπτά και τραγανά λουκουμαδάκια που παραμένουν τραγανά ακόμα και την επόμενη μέρα. Το σχήμα τους είναι πολύ ιδιαίτερο και είναι πολύ εντυπωσιακά στο σερβίρισμα.

Λουκουμάδες παραλίας

Cruller

Cruller ο συγκλονιστικός λουκουμάς

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που δοκίμασα cruller σε ένα cafe στο Μανχάταν στη ΝΥ. Ουρά ο κόσμος στο Daily Provitions για να γευτεί το μοναδικό λουκουμά donut που λέγεται cruller. Τραγανή γλυκιά ζύμη εξωτερικά και αφράτο βουτυράτο εσωτερικό. Φανταστική συνταγή να τη φτιάξετε όλοι αξίζει πραγματικά και γίνεται με λίγα κι απλά υλικά!

λουκουμάδεσ συνταγή εύκολη - λουκουμάδεσ τησ γιαγιάσ - λουκουμάδεσ συνταγή - λουκουμάδεσ συνταγή εύκολη - λουκουμάδεσ παραλίασ - λουκουμάδεσ τησ τεμπέλασ
Cruller ο συγκλονιστικός λουκουμάς: Δείτε τη συνταγή

Είμαι σίγουρη ότι θέλετε να έχετε ποικιλία στη γεύση και νέες ιδέες για τα μαγειρέματά σας. Για συνταγές που θα αγαπήσετε και θα σας λύσουν τα χέρια, για τα τέλεια γλυκά, δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο παρά να μπείτε στον… παράδεισο από Γλυκές Ζύμες, πατώντας εδώ.

Επειδή ποτέ δεν σας αφήνω μόνους στην κουζίνα, θέλω να μοιραζόμαστε τα Μυστικά μου. Θα βρείτε ανάμεσά τους όλα όσα ψάχνετε για να απογειώσετε γλυκά και φαγητά.

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε.

Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη. Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

Συνεχίστε να μαγειρεύετε με πάθος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται