Πίσω

Οι σαλάτες γεύματα του καλοκαιριού

Οι σαλάτες το καλοκαίρι αλλάζουν ρόλο! Εκεί που όλο το χρόνο έχουν το δεύτερο και συνοδευτικό ρόλο στο τραπέζι μας, όσο ο καιρός ζεσταίνει παίρνουν τα ηνία!

Οι λόγοι που οι σαλάτες γίνονται τα αγαπημένα γεύματα του καλοκαιριού είναι πολλές! Η ζέστη βοηθάει σε αυτό καθώς θέλουμε να φάμε κάτι που θα μας χορτάσει χωρίς να μας βαρύνει! Θέλουμε να πάρουμε όλες τις βιταμίνες και την ενέργεια που χρειαζόμαστε από ένα γεύμα που δεν θα μας ρίξει στον καναπέ! Θέλουμε ένα γεύμα με φρέσκα υλικά, που θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε καλύτερα και ει δυνατόν να μας δροσίσει!

Πρώτη επιλογή, με συστατικά που από μακριά φωνάζουν καλοκαίρι, η πράσινη σαλάτα με κινόα και σταφύλι. Δροσερή και λαχταριστή θα σου δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι, μέσα από τα πιο θρεπτικά υλικά της. Σούπερ υγιεινή επιλογή που θα γίνει η αγαπημένη σου καλοκαιρινή συνήθεια!

Σαλάτα με σταφύλια και κινόα

Διαφήμιση

Συνεχίζουμε με guest star ένα άλλο καλοκαιρινό φρούτο! Το βασιλιά του καλοκαιριού! Σαλάτα με καρπούζι και φέτα, που από μύθος μετατράπηκε σε μια γευστική σαλάτα με εκρηκτικό συνδυασμό γεύσεων και υφών που θα κλέψει καρδιές!

καρπούζι σαλάτα με φέτα

Διαφήμιση

Από τη λίστα με τις καλοκαιρινές σαλάτες δεν θα μπορούσε να λείπουν η ντομάτα με το αγγούρι! Σε μια ιδιαίτερη εκδοχή και ένα twist αρωμάτων που ίδιο του δεν θα βρείτε! Ακολουθήστε τη συνταγή κατά γράμμα και θα λάβετε την ανταμοιβή σε κύματα γεύσης.

καλοκαιρινή σαλάτα

Διαφήμιση

Δεν θα μπορούσαν επίσης να λείπουν από το κρεμ ντε λα κρεμ των καλοκαιρινών σαλάτών και τα φρέσκα της εποχής! Κολοκυθάκια και αμπελοφάσουλα στην προκειμένη περίπτωση. Τα κολοκυθάκια παρέα με άλλα λαχανικά σε ένα τουρλού γεύσεων μοναδικό!

βραστά κολοκυθάκια

Τα αμπελοφάσουλα όσο πιο απλά γίνεται, για να αναδειχθούν τα πλούσια αρώματά τους και η μοναδική τους γεύση.
αμπελοφάσουλα σαλάτα

Και οι δυο είναι ο καλοκαιρινός πειρασμός σε πιάτο!

Διαφήμιση

Τέλος μια μακαρονοσαλάτα με ελαφριά υπόγευση θάλασσας. Ντελικάτη μακαρονοσαλάτα με γαρίδες που όμοιά της δεν θα βρεις αλλού! Οι συνδυασμοί των υλικών απογειώνουν τη γεύση και τη θρεπτικότητα του συγκεκριμένου πιάτου.

Μακαρονοσαλάτα µε γαρίδες

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται