Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Τυλίγουμε τα σκόρδα με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180ºC.
- Εναλλακτικά ψήνουμε τα σκόρδα με την φλούδα τους καλυμμένα με ελαιόλαδο.
- Αφού κρυώσουν, τα ζουλάμε και παίρνουμε την κρέμα τους.
- Προσθέτουμε τα βότανα και το αλατοπίπερο.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει και να γίνει διάφανο.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το βούτυρο και την κρέμα σκόρδο με μυρωδικά, σοτάρουμε, ανακατεύοντας τακτικά για 5 λεπτά.
- Χαράζουμε ελαφρά την πέτσα του .
- Λαδώνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνουμε σε τηγάνι που έχουμε ζεστάνει καλά, τοποθετώντας τα με την πέτσα στο καυτό σκεύος.
- Μετά από 4 με 5 λεπτά, αναποδογυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 3 με 4 λεπτά επιπλέον.
- Ισομοιράζουμε σε πιάτα τα ντοματίνια βουτύρου και τοποθετούμε επάνω τα κομμάτια ψαριού με τη πλευρά του δέρματος προς τα εμάς.
- Σερβίρουμε αμέσως.