Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεκινάμε καθαρίζοντας πρώτα το σώμα από τις γαρίδες (αφήνουμε επάνω το κεφάλι).
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο για 2΄-3΄.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές και το λάχανο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2΄-3΄ ανακατεύοντας.
- Προσθέτουμε το ρύζι, τη σόγια, τον κουρκουμά, το ταμπάσκο και το νερό.
- Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 3, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τις γαρίδες, μισοσκεπάζουμε το σκεύος και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 12΄-13΄, να σκάσει το ρύζι.
- Τέλος πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΑΡΙΔΟΠΙΛΑΦΟ, ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ:
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ