Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ
Video
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε με μαχαίρι πρώτα τα πράσα σε χοντρές φέτες, μόνο το άσπρο τρυφερό μέρος.
- Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και αφήνουμε τα πράσα να μαλακώσουν σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
- Δυναμώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το χοιρινό κομμένο σε μπουκιές.
- Αφήνουμε να ροδίσει καλά για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι.
- Σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά, να πιεί το φαγητό όλα τα υγρά του και να μείνει μόνο με το λάδι του.
- Στο τέλος πασπαλίζουμε με χοντροκομμένο κόκκινο πιπέρι.
- Απολαύστε την με φρεσκοψημένο ζεστό ψωμί που σας έχω παρακάτω: