Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε πρώτα τη βάση μπισκότου.
- Αλέθουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, τη στέβια, την κανέλα και τα ανακατεύουμε.
- Τα στρώνουμε σε μεγάλη φόρμα δαχτυλίδι σαν βάση.
- Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια με λίγο αλάτι σε μαρέγκα. Τα αφήνουμε στην άκρη.
- Χτυπάμε με μίξερ χειρός το βούτυρο να αφρατέψει, προσθέτουμε τη στέβια, έναν έναν τους κρόκους και έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Τέλος προσθέτουμε και τη μαρέγκα, ανακατεύουμε απαλά και αδειάζουμε στη φόρμα.
- Ψήνουμε στους 180ºC στον αέρα για 50 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
- Πασπαλίζουμε με λίγη στέβια και κανέλα.