Εκτέλεση
Φτιάχνουμε πρώτα τη βάση μπισκότου.
Αλέθουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, τη στέβια, την κανέλα και τα ανακατεύουμε.
Τα στρώνουμε σε μεγάλη φόρμα δαχτυλίδι σαν βάση.
Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια με λίγο αλάτι σε μαρέγκα. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε με μίξερ χειρός το βούτυρο να αφρατέψει, προσθέτουμε τη στέβια, έναν έναν τους κρόκους και έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος προσθέτουμε και τη μαρέγκα, ανακατεύουμε απαλά και αδειάζουμε στη φόρμα. Ψήνουμε στους 180ºC στον αέρα για 50′ μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Πασπαλίζουμε με λίγη στέβια και κανέλα.