Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες πρώτα τα μανιτάρια.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά για να πιούν τα υγρά τους.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε για 2-3 λεπτά ώστε να γίνει διάφανο.
- Ρίχνουμε το πλιγούρι, τον πελτέ και σβήνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε για λίγα λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε τον ζεστό ζωμό.
- Τέλος ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Σκεπάζουμε το σκεύος και σιγοβράζουμε για 10λεπτά μέχρι να μοιάζει η όψη του με πιλάφι.
- Τέλος πασπαλίζουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως με νηστίσιμο τυρί.