Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑΝΗ ΚΑΠΑΡΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑΝΗ ΚΑΠΑΡΟΣΑΛΑΤΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βρέχουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε ή αλέθουμε τις βραστές πατάτες αναλόγως.
- Βάζουμε στο μούλτι τη μισή κάπαρη, τα κρεμμυδάκια και το λάδι ώστε να γίνουν αλοιφή.
- Ανακατεύουμε με τις αλεσμένες πατάτες ή το ψωμί.
- Τη σερβίρουμε γαρνιρισμένη με την υπόλοιπη κάπαρη.
- Αν θέλουμε περισσότερο ελαφριά τη γεύση, προσθέτουμε 1 έως 2 κουταλιές μαγιονέζα.
- Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Κώστα Πρέκα που μας παραχώρησε αυτή την παραδοσιακή συνταγή από τη Σύρο.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ