Εκτέλεση
Βρέχουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε ή αλέθουμε τις βραστές πατάτες αναλόγως.
Βάζουμε στο μούλτι τη μισή κάπαρη, τα κρεμμυδάκια και το λάδι ώστε να γίνουν αλοιφή.
Ανακατεύουμε με τις αλεσμένες πατάτες ή το ψωμί.
Τη σερβίρουμε γαρνιρισμένη με την υπόλοιπη κάπαρη.
Αν θέλουμε περισσότερο ελαφριά τη γεύση, προσθέτουμε 1 έως 2 κουταλιές μαγιονέζα.
Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Κώστα Πρέκα που μας παραχώρησε αυτή την παραδοσιακή συνταγή από τη Σύρο.