Υλικά
Εξοπλισμός
Φόρμα
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και την άχνη.
- Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
- Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα και με απαλές κινήσεις ανακατεύουμε.
- Στήνουμε σε μεγάλη φόρμα δαχτυλίδι ή πυρέξ.
- Κάνουμε στρώσεις κρέμα μπισκότα, τελειώνοντας με κρέμα.
- Μπορείτε εναλλακτικά να σπάσετε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια και να τα ανακατέψετε με την κρέμα.
- Ζεσταίνουμε τη μαρμελάδα φράουλα για λίγο σε μια κατσαρόλα ώστε να αραιώσει η υφή της.
- Εναλλακτικά στην επικάλυψη μπορείτε να βάλετε ζελέ φράουλα.
- Αφού κρυώσει λίγο τη ρίχνουμε στην επιφάνειά του.
- Για το δροσερό γλυκό ψυγείου με πτι μπερ και γιαούρτι γαρνίρουμε με φράουλες ολόκληρες ή σε φέτες.
- Το παγώνουμε για 3-4 ώρες να σταθεροποιηθεί.