Ομελέτα με σπανάκι

Η ομελέτα με σπανάκι είναι trend συνταγή στα social media, και γενικότερα οι συνταγές με σπανάκι και αυγά, καθώς έχει γίνει χαλασμός σε όλο τον κόσμο. Είναι παιχνιδιάρικη και γίνεται σε 5 λεπτά μόνο. Θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Βάλτε την μέσα σε τορτίγια και θα δείτε ότι μπορεί να σταθεί σαν κανονικό γεύμα. Δοκιμάστε συνταγές με σπανάκι και αυγά και θα γίνει οι αγαπημένες μας!

2

5 λεπτά

5 λεπτά

Ομελέτα με σπανάκι απο την Αργυρω

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

    1. Πλένουμε το σπανάκι, και το ψιλοκόβουμε.
    2. Κόβουμε σε κομματάκια το αβοκάντο, το ζαμπόν και το μαϊντανό.
    3. Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά και τα χτυπάμε να ενωθούν με σύρμα.

    ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ

    1. Σε μέτριο αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το βούτυρο με το λάδι να λιώσουν.
    2. Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και αφήνουμε για περίπου 1 λεπτό σε μέτρια φωτιά να σταθεροποιηθεί από κάτω.
    3. Ακουμπάμε την τορτίγια πάνω στα υγρά αυγά, τη βουτάμε στην υγρή επιφάνεια των αυγών και από τις δύο πλευρές και να ντυθεί ολόγυρα με αυγό.
    4. Καλύπτουμε δηλαδή τα μισοψημένα αυγά με την τορτίγια.
    5. Ψήνουμε για 30 δευτερόλεπτα και όλο μαζί το αναποδογυρίζουμε στο τηγάνι να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
    6. Πασπαλίζουμε τα τυριά στην επιφάνεια, βάζουμε το σπανάκι, το ζαμπόν, τις φέτες ντομάτας και τις φέτες αβοκάντο.
    7. Ανασηκώνουμε με μία σπάτουλα και διπλώνουμε στα δυο, σαν μισοφέγγαρο.
    Απόρρητο