Cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα του Στέλιου Παρλιάρου

Αυτό το λαχταριστό Cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα του Στέλιου Παρλιάρου απολαύστε το οπωσδήποτε με τα μοναδικά καραμελωμένα βύσσινα που το απογειώνουν. Εύκολο τσιζκεικ που θα σας ξετρελάνει!

Δύσκολη
0:55

8

5 λεπτά

50 λεπτά

Cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα του Στέλιου Παρλιάρου- εύκολο τσιζκεικ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΑ

Εξοπλισμός

Ταψί

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΑ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

  1. Ανακατεύουμε την αχνή ζάχαρη με το φρέσκο τυρί κρέμα.
  2. Προσθέτουμε τα αβγά, το κορν φλαουρ, την κρέμα γάλακτος 36%. Ανακατεύουμε.
  3. Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
  4. Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
  5. Αδειάζουμε το μίγμα για το cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα.
  6. Ψήνουμε στους 190 °C για 30΄.
  7. Xαμηλώνουμε στους 170 °C  για 20΄.
  8. Ξεφορμάρουμε.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΑ

  1. Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι να καραμελώσει.
  2. Προσθέτουμε τα βύσσινα και βράζουμε για 3- 5΄.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ CHEESECAKE

  1. Απλώνουμε τα καραμελωμένα βύσσινα στο cheesecake και σερβίρουμε.
  2. Ευχαριστούμε τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο για την παραχώρηση της φανταστικής του συνταγής για cheesecake με βύσσινο!
  3. Προτεινόμενες συνταγές

    ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    New York Cheesecake

Απόρρητο