Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΑ
Εξοπλισμός
Ταψί
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
- Ανακατεύουμε την αχνή ζάχαρη με το φρέσκο τυρί κρέμα.
- Προσθέτουμε τα αβγά, το κορν φλαουρ, την κρέμα γάλακτος 36%. Ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
- Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
- Αδειάζουμε το μίγμα για το cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα.
- Ψήνουμε στους 190 °C για 30΄.
- Xαμηλώνουμε στους 170 °C για 20΄.
- Ξεφορμάρουμε.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΑ
- Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι να καραμελώσει.
- Προσθέτουμε τα βύσσινα και βράζουμε για 3- 5΄.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ CHEESECAKE
- Απλώνουμε τα καραμελωμένα βύσσινα στο cheesecake και σερβίρουμε.
- Ευχαριστούμε τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο για την παραχώρηση της φανταστικής του συνταγής για cheesecake με βύσσινο!
Προτεινόμενες συνταγές
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ