• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 50 λεπτά
Βαθμολογήστε
  • 600 γραμ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 230 γραμ. ζάχαρη άχνη
  • 4 αβγά
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος 36%
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • Για τα καραμελωμένα βύσσινα
  • 100 γραμ. ζάχαρη
  • 500 γραμ. βύσσινα

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα του Στέλιου Παρλιάρου

    Για το cheesecake με βύσσινα

    ξεκινάμε πρώτα να φτιάξουμε την κρέμα για το εύκολο τσιζκεικ. Το cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα, είναι ένα εύκολο, υπέροχο γλυκό που αξίζει να δοκιμάσετε.

    Για την κρέμα toy cheesecake με βύσσινα

    • Ανακατεύουμε την αχνη ζαχαρη με το φρέσκο τυρι κρεμα.
    • Προσθέτουμε τα αβγα, το κορν φλαουρ, την κρέμα γάλακτος 36%. Ανακατεύουμε.
    • Βουτυρώνουμε ένα ταψι.
    • Απλώνουμε αντικολλητικο χαρτι.
    • Αδειάζουμε το μιγμα για το cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα.
    • Ψήνουμε στους 190 °C για 30΄.
    • Xαμηλώνουμε στους 170 °C  για 20΄.
    • Ξεφορμάρουμε.

    Για τα καραμελωμένα βύσσινα

    • Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι να καραμελώσει.
    • Προσθέτουμε τα βυσσινα και βράζουμε για 3- 5΄.

    Για τη σύνθεση του cheesecake

    Απλώνουμε τα καραμελωμένα βύσσινα στο cheesecake και σερβίρουμε.

    Ευχαριστούμε τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο για την παραχώρηση της φανταστικής του συνταγής για cheesecake με βυσσινο!

    Εάν σας άρεσε αύτο το εύκολο τσιζκεικ, δοκιμάστε επίσης και το παρακάτω

    Διαφήμιση

    Προτεινόμενος εξοπλισμός

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται

    Καλώς ήλθατε στο νέο Argiro.gr

    Εγκατάσταση
    ×