Αυτό το λαχταριστό Cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα του Στέλιου Παρλιάρου πρέπει οπωσδήποτε να το απολαύσετε!

Αυτό το λαχταριστό Cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα του Στέλιου Παρλιάρου πρέπει οπωσδήποτε να το απολαύσετε!

  • προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 50 λεπτά
46
  • 600 γραμ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 230 γραμ. ζάχαρη άχνη
  • 4 αβγά
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος 36%
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • Για τα καραμελωμένα βύσσινα
  • 100 γραμ. ζάχαρη
  • 500 γραμ. βύσσινα
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για την κρέμα

    Ανακατεύουμε την αχνή ζάχαρη με το φρέσκο τυρί κρέμα.

    Προσθέτουμε τα αβγά, το κορν φλαουρ, την κρέμα γάλακτος 36%. Ανακατεύουμε.

    Βουτυρώνουμε ένα ταψί.

    Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.

    Αδειάζουμε το μίγμα για το cheesecake με καραμελωμένα βύσσινα.

    Ψήνουμε στους 190 °C για 30΄.

    Xαμηλώνουμε στους 170 °C  για 20΄.

    Ξεφορμάρουμε.

    Για τα καραμελωμένα βύσσινα

    Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι να καραμελώσει.

    Προσθέτουμε τα βύσσινα και βράζουμε για 3- 5΄.

    Για τη σύνθεση του cheesecake

    Απλώνουμε τα καραμελωμένα βύσσινα στο cheesecake και σερβίρουμε.

    Ευχαριστούμε τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο για την παραχώρηση της φανταστικής του συνταγής για cheesecake με βύσσινο!

    Εάν σας άρεσε αυτό το εύκολο τσιζκεικ, δοκιμάστε επίσης και το παρακάτω:

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται