Εκτέλεση
Ανακατεύουμε την άχνη ζάχαρη με το φρέσκο τυρί κρέμα.
Προσθέτουμε τα αβγά, το κορν φλάουρ, την κρέμα γάλακτος 36%. Ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
Αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 190 °C για 30΄. Xαμηλώνουμε στους 170 °C για 20΄.
Ξεφορμάρουμε.
Για τα καραμελωμένα βύσσινα
Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι να καραμελώσει.
Προσθέτουμε τα βύσσινα και βράζουμε για 3- 5΄.
Για τη σύνθεση
Απλώνουμε τα καραμελωμένα βύσσινα στο τσιζ κέικ και σερβίρουμε.
Ευχαριστούμε τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο για την παραχώρηση της συνταγής του.
Δοκιμάστε επίσης το Cheesecake (Τσιζκέικ) φράουλα της Αργυρώς ή το εκπληκτικό Cheesecake με πραλίνα.