Βurger ψαριού

Πεντανόστιμο burger ψαριού με σάλτσα άνηθου, μαγιονέζα και πίκλες.

Εύκολη
0:20

2

10 λεπτά

10 λεπτά

burger ψαριου - fish burger

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ BURGER ΨΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ BURGER ΨΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες δαχτυλίδια.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το αγγουράκι πίκλα κομμένο σε φέτες και την άλμη από τις πίκλες.
  3. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη έτσι ώστε να μαριναριστούν τα κρεμμύδια.
  4. Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, το tabasco, το λεμόνι, τον άνηθο και λίγο αλάτι.
  5. Ανακατεύουμε τα υλικά.
  6. Κόβουμε το iceberg.
  7. Χωρίζουμε τα ψωμάκια στη μέση.
  8. Αλείφουμε εσωτερικά το ψωμί με την μαγιονέζα.
  9. Βάλτε αν θέλετε μαγιονέζα χωρίς αυγό ή μαγιονέζα με αβοκάντο.
  10. Βάζουμε το iceberg ψιλοκομμένο, ακουμπάμε από επάνω το τηγανισμένο ψάρι και από πάνω τα κρεμμύδια και τις πίκλες.
  11. Σκεπάζουμε το burger με το άλλο ψωμί.
  12. Ομοίως ετοιμάζουμε και το άλλο.
  13. Σερβίρουμε με τσιπς πατάτας και τέταρτα λεμονιού.
  14. Το burger ψαριού ταιριάζει πολύ και με τη σως ταρτάρ.
Απόρρητο