Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο και τα μανιτάρια για 10 λεπτά να στεγνώσουν.
- Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και τα βάζουμε σε μπολ να κρυώσουν ελαφρά.
- Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα, τα κίτρινα τυριά, το κατίκι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε το φύλλο σε βαθιά βουτυρωμένη φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 20 ή 22 εκ. καλύπτοντας και τα πλαϊνά τοιχώματα μέχρι πάνω.
- Αδειάζουμε μέσα τη γέμιση και ισιώνουμε την επιφάνειά της με ένα κουτάλι.
- Ψήνουμε την τάρτα σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 45 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η γέμιση και να ροδίσει το φύλλο.
- Την αφήνουμε να σταθεί εκτός φούρνου για 30λεπτά. Την ξεφορμάρουμε και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και να σταθεροποιηθεί πλήρως η γέμιση προτού τη σερβίρουμε στο τραπέζι.









