Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε καρέ. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού.
- Αφαιρούμε τις ίνες από το σέλερι, το ψιλοκόβουμε και το ρίχνουμε στο μπολ με το μήλο.
- Κρατάμε λίγα καρύδια και ρόδι για το γαρνίρισμα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα στο μπολ.
- Ρίχνουμε και τη σταφίδα και ανακατεύουμε.
- Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε χυμό πορτοκαλιού, τόσο όσο
χρειάζεται για να αραιώσει ελαφρώς η πυκνότητα. - Περιχύνουμε με το μείγμα τα υλικά της σαλάτας και ανακατεύουμε.
- Σε ανοιχτή πιατέλα σερβιρίσματος κάνουμε ένα στρώμα με καρδιές μαρουλιού, περιμετρικά στο χείλος.
- Βάζουμε από πάνω τη σαλάτα και γαρνίρουμε με σπόρους ροδιού και καρύδια.









