
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό ογκρατέν! Μάλλον κανένας. Γι’ αυτό και ο κατάλογος των συνταγών δεν έχει τελειωμό. Καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις. Τα αγαπημένα σας...
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό ογκρατέν! Μάλλον κανένας. Γι’ αυτό και ο κατάλογος των συνταγών δεν έχει τελειωμό. Καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις. Τα αγαπημένα σας...
Για τις πατάτες ογκρατέν, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκιες baby πατάτες ή προβρασμένες για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου. Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκες...
ΜαγείρεψεΓια το σουφλέ με κιμά και ψωμί του τοστ, ξεκινάμε πρώτα να φτιάξουμε τη σάλτσα κιμά.Ζεσταίνουμε πλασοτέ κατσαρολα, σε μέτρια...
ΜαγείρεψεΓια το εύκολο πράσινο σουφλέ με σπανάκι, θα χρησιμοποιήσουμε ταψί 23 Χ 30 εκ. ή κοντινό μέγεθος. Στη συνέχεια για το...
ΜαγείρεψεΓια τα πράσα ογκρατέν στο φούρνο, καθαρίζουμε πρώτα τα πράσα. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο το άσπρο μέρος για τα πράσα ογκρατέν. Το...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα μακαρόνια ογκρατέν, βράζουμε πρώτα σε κατσαρόλα τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά τα...
ΜαγείρεψεΣφουγγάτο με σπανάκι και φέτα για όλους εσάς που σας αρέσει η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αγαπάτε όμως και τα trends στο...
ΜαγείρεψεΤαλιατέλες 4 τυριά με αρωματισμένη κρέμα στο φούρνο με πλούσια γεύση! Για τις ταλιατέλες 4 τυριά με αρωματισμένη κρέμα στο φούρνο, κόβουμε τα τυριά...
ΜαγείρεψεΤο πιο εύκολο φαγητό του κόσμου, τα τορτελίνια στο φούρνο με κρέμα γάλακτος που ψήνονται στο φούρνο με λιωμένα τυριά, είναι...
ΜαγείρεψεΓια το σπανάκι ογκρατέν με μπεσαμέλ, ζεματάμε πρώτα σε κατσαρόλα το σπανάκι σε νερό που βράζει για 2-3΄. Το στραγγίζουμε και...
ΜαγείρεψεΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C, για να ψήσουμε τα σπαράγγια ογκρατέν. Για τη μπεσαμέλ τυριού Σε κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το χριστουγεννιάτικο ογκρατέν με μπέικον και ρύζι, ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μπέικον τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε...
ΜαγείρεψεΓια την τούρτα πατάτας, τρίβουμε πρώτα το μετσοβόνε, ψιλοκόβουμε το σαλάμι, κόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες. Τα αφήνουμε στην άκρη.Πλένουμε και...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα λαζάνια με σολωμό συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά της συνταγής. Στη συνέχεια για τα λαζάνια με σολωμο και...
ΜαγείρεψεΓια το παστίτσιο λαχανικών με μανιτάρια,Πρώτα, πλένουμε, στεγνώνουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Τα κόβουμε σε μικρά καρέ και...
ΜαγείρεψεΓια το κοκκινιστό μοσχαράκι με πουρέ, πρώτα θωρακίζουμε το κρέας, για να γίνει πιο ζουμερό το μοσχάρι.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο...
ΜαγείρεψεΑρωματικό σουφλέ πατάτας Τι καλύτερο από ένα σουφλέ πατάτας! Μια συνταγή εύκολη και γρήγορη από την Αργυρώ που θα λατρέψετε όλοι. Χρειάζονται...
ΜαγείρεψεΦανταστικός πουρές ογκρατένΣε πλασοτέ κατσαρόλα ή τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι και το πράσο. Προσθέτουμε νερό ίσα που να καλύπτει...
ΜαγείρεψεΓια το κουνουπίδι και μπρόκολο ογκρατέν, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε για 5΄, να...
ΜαγείρεψεΓια το ογκρατέν με κολοκυθάκια, πιπεριές και μελιτζάνες, πλένουμε πρώτα, ξεφλουδίζουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε φέτες. Τις βάζουμε σε...
ΜαγείρεψεΠροθερμαίνουμε το φούρνο. Θα ψήσουμε το ογκρατέν με λαχανικά στους 180ºC. Βουτυρώνουμε οβάλ πυρίμαχο σκεύος.Προετοιμασία για τα λαχανικάΚόβουμε τα καρότα σε...
ΜαγείρεψεΒράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε καλά.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 5΄-6΄,...
ΜαγείρεψεΓια τις αγκινάρες ογκρατέν, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο. Θα ψήσουμε στους 200ºC. Βουτυρώνουμε οβάλ πυρίμαχο σκεύος.Καθαρίζουμε τα πράσα, κόβουμε κατά μήκος της...
Μαγείρεψε